Γιατί οι Γητείες δεν πιάνουν πάντα;

Συχνά αναρωτιόμαστε γιατί κάποιες γητείες «πιάσανε» ενώ άλλες όχι. Είναι πολλοί οι παράγοντες οι οποίοι ίσως ευθύνονται για την αποτυχία μιας γητείας. Αυτοί οι παράγοντες είναι οι εξής:

Η φάση της Σελήνης
Η ενέργεια της Σελήνης προσφέρει πολλά στο τελετουργικό, και αν δεν είναι στην σωστή φάση, είναι πιθανό να αποτύχει η γητεία. Οι φάσεις της Σελήνης είναι 4:
Νέα Σελήνη – Διαρκεί μόνο μια μέρα και είναι η περίοδος για να ενδυναμώσουμε γητείες σχετικές με οτιδήποτε θέλουμε να διώξουμε.
Γέμισμα Σελήνης – Διαρκεί περίπου 14 μέρες. Είναι η περίοδος για γητείες που σχετίζονται με οτιδήποτε θέλουμε να έλξουμε.
Πανσέληνος – Διαρκεί 3 μέρες, μια πριν την πανσέληνο, μια μετά και ανήμερα. Είναι περίοδος για οτιδήποτε γητεία θέλουμε να κάνουμε, και θεωρείται η καταλληλότερη για όλα τα θέματα.
Άδειασμα Σελήνης – Διαρκεί περίπου 14 μέρες. Είναι περίοδος για γητείες που σχετίζονται με οτιδήποτε θέλουμε να διώξουμε. Γι αυτές όμως τις γητείες, η Νέα Σελήνη είναι ακόμα καλλίτερη.
Όταν δεν έχουμε Σελήνη (1 μέρα) είναι καλλίτερα να μην κάνουμε τίποτα.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν
Είναι σημαντικό η επιλογή των εργαλείων να έχει γίνει προσεκτικά και να αντιπροσωπεύουν τον σκοπό μας. Αν για παράδειγμα θέλεις να κάνεις μια γητεία για χρήματα και αντί για πράσινο κερί που την αντιπροσωπεύει, χρησιμοποιήσεις κόκκινο που αντιπροσωπεύει πάθος, βία κλπ, τότε μην περιμένεις να συμβούν και πολλά…
Πολλοί εδώ θα πούν «μα, εσύ τονίζεις συνέχεια ότι τα εργαλεία δεν έχουν δύναμη παρά μόνο βοηθάνε στην συγκέντρωσή μας!». Όντως, έτσι είναι, αλλά αυτά τα εργαλεία δεν έχουν επιλεχθεί τυχαία για να μας βοηθήσουν!!! Για το συγκεκριμένο ας πούμε παράδειγμα με το κερί, το χρώμα του μας επηρεάζει άμεσα! Επηρεάζει την διάθεσή μας! Έχουν γίνει χιλιάδες πειράματα για το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι στα χρώματα, όχι μόνο από Μύστες αλλά και από ψυχολόγους, και έχουν καταλήξει σε ορισμένα συμπεράσματα! Εάν λοιπόν το κόκκινο (στο συγκεκριμένο παράδειγμα) σου ξυπνά τα αισθήματα βίας και πάθους ενώ εσύ χρειάζεσαι το συναίσθημα του υλισμού, τότε πως περιμένεις να πετύχει η γητεία σου;!

Η διάθεση του γητευτή
Αυτό ίσως είναι το Α και το Ω στην επιτυχία της γητείας. Θα πρέπει οπωσδήποτε να είσαι στην σωστή διάθεση για την γητεία. Η λάθος διάθεση σημαίνει αποτυχία, ή τελείως διαφορετικά αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Η βούληση των Ανώτερων Δυνάμων
Καμιά φορά συμβαίνει οι Ανώτερες δυνάμεις να έχουν αντίθετη γνώμη από εσένα για το τι πρέπει να γίνει, και αυτό να σου μπλοκάρει την επιτυχία. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα… απλά ξαναδοκιμάζεις άλλη φορά. Συνήθως το μήνυμά Τους ότι η γητεία σου δεν θα στεφτεί με επιτυχία, το δίνουν άμεσα κατά την διάρκεια του τελετουργικού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που το παραδίδουν, παραθέτω εδώ μερικούς:
– Το πιο συνηθισμένο είναι να το αισθανθείς… ενώ όλα πάνε καλά, ξαφνικά σε καταβάλει μια αρνητικότητα και μια ατράνταχτη πεποίθηση ότι θα αποτύχει.
– Το κερί αρνείται να ανάψει, ή σβήνει συνέχεια, ή η φλόγα του είναι εντελώς διάφανη σαν να μην υπάρχει.
– Αρνείται να ανάψει το λιβάνι, ή ο καπνός του διαχέεται στον χώρο χωρίς να υπάρχει άνεμος (πρόκειται για όταν βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο).
– Για τους πιο ευαίσθητους και διαισθητικούς, είναι πολύ πιθανό να λάβουν το μήνυμα καθαρά από κάποια φωνή.
Αντίθετα, συμβαίνει οι Ανώτερες Δυνάμεις όχι μόνο να συμφωνούν με την θέλησή σου, αλλά και να προσφέρουν την δική Τους δύναμη για βοήθεια! Αυτό μπορείς να το καταλάβεις αν:
– Και πάλι το αισθάνεσαι… σε πλημμυρίζει μια θετικότητα και αυτοπεποίθηση.
– Η φλόγα του κεριού μεγαλώνει αισθητά την στιγμή που δηλώνεις την θέλησή σου.
– Η φλόγα του κεριού αλλάζει αισθητά από το φυσιολογικό κοκκινο-πορτοκαλί της, σε οτιδήποτε άλλο χρώμα. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Ένα σπάνιο γεγονός είναι η φλόγα να γίνει μαύρη! Σε αυτήν την περίπτωση, έχεις έναν πολύ ανεπιθύμητο και άκρως επικίνδυνο επισκέπτη!)
– Ο καπνός του λιβανιού ανεβαίνει σταθερά προς τα πάνω, ακόμα κι αν φυσάει αεράκι!

Η εμπειρία του γητευτή
Είναι λογικό το ότι η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο. Συχνά, άπειροι άνθρωποι που δεν κατέχουν τις γνώσεις της Τέχνης και που απλά έχουν πάρει ένα τελετουργικό από κάποιο βιβλίο και το εκτελούν, αναρωτιούνται μετά γιατί δεν ήταν επιτυχής. Λυπάμαι, αλλά χρειάζεται και κάποια πείρα για να εκτελέσεις γητείες.

Η ενέργεια που συγκεντρώθηκε
Ανάλογα με την γητεία που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να συγκεντρώσεις και την ανάλογη ενέργεια. Όσο πιο σοβαρό και δύσκολο για να επιτύχει είναι το ζήτημα, τόσο περισσότερη η ενέργεια που χρειάζεται όπως και το αντίστροφο.
Το ότι συγκεντρώνεις όσο περισσότερη ενέργεια μπορείς, δεν σημαίνει ότι είναι και αυτή που χρειάζεται! Ίσα-ίσα, που μερικές φορές η υπερβολική ενέργεια «καίει» τον σκοπό! Δεν μπορείς για παράδειγμα να επικαλεστείς όλη σου την δύναμη μόνο και μόνο για να συγκεντρώσεις ένα μικρό χρηματικό ποσό! Θα είναι σαν να προσπαθείς να σκοτώσεις μύγα με τσεκούρι!

Η πίστη στην Τέχνη
Λυπάμαι φίλοι μου, αλλά οι γητείες που εκτελούνται με μοναδικό σκοπό το να δούμε «αν πιάνει» είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Έχω ήδη αναφέρει επανειλημμένα ότι η διάθεση και η πίστη του γητευτή στην Τέχνη, είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μπορεί αυτό να χαρακτηριστεί ως πολύ βολικό από τους ορθολογιστές, αλλά έτσι είναι…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + eight =