Κέλτικο και Νεο-Κέλτικο Ωροσκόπιο

Μηλιά ~ H Αγάπη
23 Δεκεμβρίου – 01 Ιανουαρίου
25 Ιουνίου – 04 Ιουλίου

Λεπτοκαμωμένοι, με πολλή γοητεία και ελκυστικοί, με ευχάριστη αύρα, ερωτύλοι, τους αρέσει η περιπέτεια, ευαίσθητοι, μονίμως ερωτευμένοι, θέλουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, πιστοί και τρυφεροί συνεργάτες, πολύ γενναιόδωροι με επιστημονικά ταλέντα, ζουν για το σήμερα, ανέμελοι φιλόσοφοι με πλούσια φαντασία

Έλατο ~ Ο μυστηριώδης
02 Ιανουαρίου – 11 Ιανουαρίου

Με εκπληκτικό γούστο, τίμιοι, με αέρα καλλιέργειας, αγαπούν οτιδήποτε όμορφο, ευμετάβλητοι, επίμονοι, έχουν τάσεις εγωισμού αλλά νοιάζονται για τους κοντινούς τους, συχνά ντροπαλοί, πολύ φιλόδοξοι και ταλαντούχοι, σκληρά απρόβλεπτοι εραστές, έχουν πολλούς φίλους αλλά και πολλούς εχθρούς και είναι πολύ αξιόπιστοι.

Φτελιά ~ Ο Αρχοντικός
12 Ιανουαρίου – 24 Ιανουαρίου
15 Ιουλίου – 25 Ιουλίου

Ευχάριστη κορμοστασιά, διαλέγουν καλόγουστα ρούχα με λίγες απαιτήσεις, έχει την τάση να μην ξεχνά τα λάθη των άλλων, χαρούμενος, του αρέσει να καθοδηγεί και όχι να καθοδηγείται, τίμιος και πιστός συνέταιρος, έχει συμπεριφορά τύπου «τα ξέρω όλα» και παίρνει αποφάσεις για τους άλλους, αρχοντικός στην σκέψη, γενναιόδωρος, με καλή αίσθηση του χιούμορ, πρακτικός.

Κυπαρίσσι ~ Η Πίστη
25 Ιανουαρίου – 03 Φεβρουαρίου
26 Ιουλίου – 04 Αυγούστου

Δυνατοί και γεροδεμένοι, προσαρμοστικοί, παίρνουν από την ζωή ότι έχει εκείνη να δώσει, χαρούμενος, υπεραισιόδοξοι, χρειάζονται τα χρήματα και την αναγνώριση, μισούν την μοναξιά, παθιασμένοι εραστές που δεν ικανοποιούνται εύκολα, ευέξαπτοι, τίμιοι, δεν ακολουθούν τους κανόνες, σχολαστικοί αλλά απρόσεκτοι.

Λεύκα ~ Η αβεβαιότητα
04 Φεβρουαρίου – 08 Φεβρουαρίου
01 Μαΐου – 14 Μαΐου
05 Αυγούστου – 13 Αυγούστου

Παραφορτώνονται με στολίδια, συμπεριφέρονται σαν ανασφαλής, γίνονται δυνατοί μόνο εάν είναι απαραίτητο, χρειάζονται γύρω τους ανθρώπους με καλές προθέσεις, πολύ εκλεκτικοί, συχνά μοναχικοί, εχθρικοί, οργανωτικοί, έχουν τάσεις προς την φιλοσοφία, αξιόπιστοι σε κάθε κατάσταση, παίρνουν τους συνεταιρισμούς πολύ στα σοβαρά.

Κέδρος ~ Η Σιγουριά
09 Φεβρουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
14 Αυγούστου – 23 Αυγούστου

Σπάνιας ομορφιάς, γνωρίζουν πώς να εξοικειώνονται, τους αρέσει η πολυτέλεια, με καλή υγεία, και καθόλου ντροπαλοί, έχουν την τάση να υποτιμούν τους άλλους, με σιγουριά στον εαυτό τους, απόλυτοι, ανυπόμονοι, θέλουν να εντυπωσιάζουν τους άλλους, με πολλά ταλέντα, με υγιή αισιοδοξία, περιμένουν την μία και αληθινή αγάπη, ικανοί να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις.

Πεύκο ~ Η ιδιαιτερότητα
19 Φεβρουαρίου – 28 Φεβρουαρίου
24 Αυγούστου – 02 Σεπτεμβρίου

Αγαπούν την ευχάριστη παρέα, ξέρουν πώς να κάνουν την ζωή τους άνετη, πολύ ρωμαλέοι, πολύ δραστήριοι, φυσικοί, καλοί συνομιλητές, σπάνια φιλικοί, ερωτεύονται εύκολα αλλά το πάθος τους σβήνει εύκολα, παραιτούνται εύκολα, παίρνουν πολλές απογοητεύσεις μέχρι να βρουν το ιδανικό τους, έμπιστοι, πρακτικοί.

Κλαίουσα Ιτιά ~ Η Μελαγχολία
01 Μαρτίου – 10 Μαρτίου
03 Σεπτεμβρίου – 12 Σεπτεμβρίου

Όμορφοι αλλά γεμάτοι μελαγχολία, γοητευτικοί, πολύ εμπαθής, αγαπούν οτιδήποτε όμορφο και καλόγουστο, αγαπούν τα ταξίδια, ονειροπόλοι, ακούραστοι, παιχνιδιάρηδες, τίμιοι, μπορεί να επηρεαστούν, δεν είναι εύκολο να ζήσεις μαζί τους, απαιτητικοί, με καλή διαίσθηση, υποφέρουν στην αγάπη αλλά βρίσκουν μερικές φορές σύντροφο που να τους ταιριάζει.

Γλυκολέμονο ~ Η Αμφιβολία
11 Μαρτίου – 20 Μαρτίου
13 Σεπτεμβρίου – 22 Σεπτεμβρίου

Δέχονται με συγκροτημένο τρόπο ότι η ζωή μοιράζει, μισούν τις αψιμαχίες, το στρες και τις τυμπανοκρουσίες, έχουν τάσεις τεμπελιάς, και γίνονται αργόσχολο, απαλοί και αξιόπιστοι, κάνουν θυσίες για τους φίλους τους, έχουν πολλά ταλέντα αλλά όχι τόσο έντονα που να τα κάνουν ν’ ανθίσουν, συχνά γκρινιάρηδες, πολύ ζηλιάρηδες και πιστοί.

Βελανιδιά ~ Το Κουράγιο
21 Μαρτίου

Ρωμαλέα η φύση τους, δυνατοί, μπορείς να βασιστείς πάνω του, ανεξάρτητοι, λογικοί, δεν αγαπούν τις αλλαγές, πατάνε γερά στην γη, άνθρωποι της δράσης.

Φουντουκιά ~ Ο Εξαιρετικός
22 Μαρτίου – 31 Μαρτίου
24 Σεπτεμβρίου – 03 Οκτωβρίου

Γοητευτικοί αλλά υπονομευτικοί, με μεγάλη κατανόηση, ξέρουν πώς να εντυπωσιάσουν, ενεργητικοί πολεμιστές για κοινωνικούς λόγους, δημοφιλής, ευμετάβλητοι και καπριτσιόζοι εραστής, τίμιοι συνέταιροι, με ακριβή αίσθηση της δικαιοσύνης.

Σουρβία ~ Η Ευαισθησία
01 Απριλίου – 10 Απριλίου
04 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου

Γεμάτοι γοητεία, χαρούμενοι, χαρισματικοί, καθόλου εγωϊστές, τους αρέσει να τραβούν την προσοχή, αγαπούν την ζωή, ακούραστοι ακόμη και στα μπερδέματα, ανεξάρτητοι αλλά και εξαρτημένοι, με καλό γούστο, καλλιτεχνικοί τύποι, παθιάζονται, συναισθηματικοί, κάνουν καλή παρέα, δεν συγχωρούν.

Σφοντάμι ~ Η Ανεξαρτησία του Πνεύματος
11 Απριλίου – 20 Απριλίου
14 Οκτωβρίου – 23 Οκτωβρίου

Ασυνήθιστοι άνθρωποι, γεμάτοι φαντασία και αυθεντικότητα, ντροπαλοί, υπερήφανοι, με αυτοεκτίμηση, φιλόδοξοι, μερικές φορές νευρικοί, με πολλά συμπλέγματα, έχουν καλή μνήμη, μαθαίνουν εύκολα, με περιπλεγμένη ερωτική ζωή, θέλουν να εντυπωσιάζουν.

Καρυδιά ~ Το Πάθος
21 Απριλίου – 30 Απριλίου
24 Οκτωβρίου – 11 Νοεμβρίου

Άκαμπτοι, παράξενοι και γεμάτοι αντιθέσεις, συχνά εγωϊστές, επιθετικοί, αρχοντικοί, με ευρύ ορίζοντα, έχουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, αυθόρμητοι, με απεριόριστη φιλοδοξία, καθόλου διπλωμάτες, δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος, πολλές φορές δεν αρέσουν αλλά συχνά λατρεύονται, αναπτύσσουν ιδιοφυής στρατηγικές, πολύ ζηλιάρηδες και παθιασμένοι, ασυμβίβαστοι.

Καστανιά ~ Η Τιμιότητα
15 Μαΐου – 24 Μαΐου
12 Νοεμβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ασυνήθιστης ομορφιάς, δεν θέλουν να εντυπωσιάζουν, έχουν καλά ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, παρορμητικοί, γεννημένοι διπλωμάτες, αλλά ευέξαπτοι και «ευαίσθητοι» στην παρέα, συχνά παραείναι σίγουροι για τον εαυτό τους, αντιδρούν πολλές φορές αφ’ υψηλού, νιώθουν πως δεν γίνονται κατανοητοί, αγαπούν μόνο μια φορά, έχουν δυσκολίες στο να βρουν σύντροφο.

Μελία ~ Η Φιλοδοξία
25 Μαΐου – 3 Ιουνίου
22 Νοεμβρίου – 01 Δεκεμβρίου

Ασυνήθιστα γοητευτικοί, ζωηροί, παρορμητικοί, απαιτητικοί, δεν τους νοιάζει η κριτική φιλόδοξοι, έξυπνοι, ταλαντούχοι, τους αρέσει να παίζουν με την τύχη τους, μπορούν να γίνουν εγωϊστές, πολύ αξιόπιστοι και έμπιστοι, πιστοί και συνετοί στην διαβίωσή τους, μερικές φορές η λογική τους υπερισχύει της καρδιάς τους, αλλά παίρνουν τους συνεταιρισμούς τους στα σοβαρά.

Φιστικιά ~ Το Καλό Γούστο
04 Ιουνίου – 13 Ιουνίου
02 Δεκεμβρίου – 11 Δεκεμβρίου

Έχουν ψυχρή ομορφιά, νοιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση, καλόγουστοι, έχουν εγωιστικές τάσεις, κάνουν την ζωή τους όσο πιο άνετη γίνεται, καθοδηγούν με λογική, έχουν πειθαρχημένη ζωή, ψάχνουν την καλοσύνη, ψάχνουν για έναν συναισθηματικό σύντροφο και για την Γνώση, ονειρεύονται ασυνήθιστους εραστές, σπάνια είναι ικανοποιημένοι από τα συναισθήματά τους, δεν εμπιστεύονται τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουροι για τις αποφάσεις τους, έχουν συνείδηση.

Συκιά ~ Η Ευαισθησία
14 Ιουνίου – 23 Ιουνίου
05 Ιουλίου – 14 Ιουλίου
12 Δεκεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Πολύ δυνατοί αλλά λίγο ισχυρογνώμονες δεν επιτρέπουν τις αντιπαραθέσεις ή τους καυγάδες, αγαπούν την ζωή, την οικογένειά τους, τα παιδιά και τα ζώα, λίγο ονειροπόλοι, με καλή αίσθηση του χιούμορ, τους αρέσει η αργοσχολία και η τεμπελιά, έχουν πρακτικά ταλέντα και ιδιοφυία.

Σημύδα ~ Η Έμπνευση
24 Ιουνίου

Ζωηροί, γοητευτικοί, φιλικοί, δεν προσποιούνται, ντροπαλοί, δεν τους αρέσει η υπερβολή, απεχθάνονται το χυδαίο, αγαπούν την ζωή στην φύση και την ηρεμία, δεν είναι παθιασμένοι, έχουν λίγη φιλοδοξία, δημιουργούν ήρεμη και πλήρως ικανοποιημένη ατμόσφαιρα.

Ελιά ~ Η Σοφία
23 Σεπτεμβρίου

Αγαπούν τον ήλιο, την ζέστη και τα καλά αισθήματα, λογικοί, αποφεύγουν την βία και την επιθετικότητα, χαρούμενοι, ανεκτικοί, ήρεμοι, με καλά ανεπτυγμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης, ευαίσθητοι αλλά και εμπαθείς, καθόλου ζηλιάρηδες, αγαπά την μελέτη και την παρέα με καλλιεργημένους ανθρώπους.

Οξιά ~ Η Δημιουργικότητα
22 Δεκεμβρίου

Έχουν καλό γούστο, ενδιαφέρονται για την εξωτερική τους εμφάνιση, υλιστές, καλοί οργανωτές της ζωής τους και της καριέρας τους, οικονομικοί, καλοί στο να καθοδηγούν, δεν διακινδυνεύουν αν δεν είναι τελείως απαραίτητο, λογικοί, εξαιρετικοί σύντροφοι μίας ζωής, προσέχουν την σιλουέτα τους (με δίαιτες, αθλητισμό κ.λ.π.)

Pages: 1 2 3 4 5
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + fifteen =