Η Ιστορία μας

   Τον Αύγουστο του 2001, δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα με το όνομα Μαγεία: Η Τέχνη των Σοφών.  Σκοπός της τότε ήταν να πληροφορήσει τον κόσμο τι πραγματικά είναι η Μαγεία, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα και την προκατάληψη της ελληνικής κοινωνίας που βασίζεται στην ελλιπή εκπαίδευση πάνω σε αυτά τα θέματα.
   Λίγο αργότερα, τον Ιανουάριο του 2002, η δημιουργός της ιστοσελίδας, η Νεφέλη, δημιούργησε μια κοινότητα συζητήσεων, ύστερα από έκκληση των αναγνωστών. Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν ποικίλα θέματα από διαφορετικές οπτικές.
   Η αρχική παρέα που προέκυψε τότε, σχημάτισε έναν πυρήνα ατόμων που ανέλαβε το συντονισμό της κοινότητας και αποτέλεσαν τον εν λόγω ιστότοπο, που, από τον Σεπτέμβριο του 2004, ονομάζεται Art of Wise.
   Όσον αφορά το forum, μετονομάστηκε σε Αβάπτιστο θέλοντας να δείξει την ουδετερότητα και την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη εξέταση των θεμάτων που εξετάζονται.
   Κάπως έτσι, σήμερα το artofwise.gr είναι ένας χώρος για άτομα με ανοιχτό μυαλό που έχουν όρεξη να συζητήσουν και να ενημερωθούν για «λιγότερο καθημερινά» θέματα στα οποία πολλές φορές δεν είναι ανεκτική η σύγχρονη ελληνική κοινωνία.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!
Aπό τη διαχειριστική ομάδα του artofwise.gr
Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + three =