ΙχώρΑγαπητέ αναγνώστη καλώς ήρθες.
Το όνομα μου είναι του 'Αγγλου άνδρα στην ολοκλήρωσή του.
Είμαι ένα άτομο σχεδόν ίδιο με τους υπόλοιπους που προσπαθεί όσο μπορεί να ξεπεράσει με οποιοδήποτε τρόπο το τοίχο, εάν υπάρχει. Απλός, ευαίσθητος, συμπονετικός, ασχολούμαι με κάθε είδους τέχνης. Θα έκανα τα πάντα για να σώσω οτιδήποτε ζωντανό, και κάνω ότι μπορώ για να σταματήσω όποια τρέλα βλέπω, οπουδήποτε.
Ελπίζω με την συμμετοχή μου σε αυτό τον όμορφο τόπο, να συνεισφέρω κι εγώ μία στροφή, σε αυτό το πανίσχυρο ποίημα που θα συνεχίζεται για πάντα.

Το πείσμα του σκάει γάϊδαρο, αλλά και οι γνώσεις του σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον...
~
Ζακ ~

Πάντα με άποψη και συμμετοχή σε πολλές (αν όχι όλες) τις συζητήσεις. Αυτός και οι γρίφοι του μας έχουν κάνει να ψάχνουμε τα αυγά και τα πασχάλια!
~
Saginie ~

Αυτό το παλικάρι είναι πολλά υποσχόμενο... Ευαισθησία, δυναμισμός, σπιρτάδα και χιούμορ, συνθέτουν έναν ευχάριστα παράξενο και πολύ εκρηκτικό συνδυασμό. «Απλός»; Όχι, δεν είναι καθόλου απλός!
~
Νεφέλη ~

Ο Ευαίσθητος! Το καλύτερο παιδί (άνω των 18 ετών ... πολύ άνω)!!! Λέει στον εαυτό του πως δεν γνωρίζει τίποτε για να μαθαίνει περισσότερα ... Εύγε Ιχωρ!
~ Lithos ~

Ο ευαίσθητος της παρέας, που σου σπάει το κεφάλι με τους γρίφους του...!
~ Sabrina ~

Έχω την εντύπωση πως το ψευδώνυμο ήταν που επέλεξε αυτόν τον τόσο έξυπνο και πολύπλευρο, με αστείρευτο πείσμα και χιούμορ νέο, κι όχι αυτός εκείνο... εύχομαι μια μέρα η αναζήτησή του να επιβεβαιώσει αυτήν την εντύπωση.
~ Johnny ~

Ο Ιχώρ και ο Johnny ειναι δύο νεαροί gentle men πού οικειοθελώς έθεσαν τόν εαυτό τους στό αμόνι όπου κτίζονται τά ξίφη τών Σαμουράϊ. Τίποτε περισσότερο από τόν σεβασμό μου, δέν μπορώ νά προσφέρω στούς δύο νεαρούς Κυρίους!
~ Σείριος ~

Τι να πει κανεις για τον Ιχωρ. Ξεροκεφαλος ωρες ωρες μα ευαισθητος. Εχει πολλες γνωσεις, συμμετεχει σχεδον σε ολα, ειναι ετοιμολογος, παρα πολυ εξυπνος, και πολυ ευχαριστος για παρεα! Μπορει να ξεκινησεις την πιο απλη και συνιθισμενη κουβεντα μαζι του και να καταληξεις εντελως αλλου!
Μπραβο Ιχωρ, συνεχισε ετσι!
~ Olympia ~

Επικοινωνήστε με τον Ιχώρ
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
Ερώτηση ασφαλείας: Πόσα πόδια έχει μια γάτα?