Ο Χρήστος Ζ. Κώνστας είναι Συγγραφέας και Δημοσιογράφος. Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει δύο βιβλία του: ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ, 1995 και ΨΥΧΟΪΣΤΟΡΙΑ: Ένας νέος επαναστατικός τρόπος της πρόβλεψης του μέλλοντος, ΑΡΧΕΤΥΠΟ 2002. Αρθρογραφεί εδώ και αρκετά χρόνια σε γνωστά περιοδικά του χώρου της Αναζήτησης και της εκλαϊκευμένης επιστημονικής γνώσης (ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, ΦΑΚΕΛΟΣ Χ, MILLENNIUM, FANTASTIC!, ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ, STRANGE, ABATON) και έχει επίσης δημοσιεύσει κείμενά του σε πολλά συλλογικά έργα των εκδόσεων ΑΡΧΕΤΥΠΟ όπως τα, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΓΑΙΑ, Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ, ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και άλλα. Έχουν επίσης κυκλοφορήσει τα παρακάτω προσωπικά του βιβλία: ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ (1995), ΨΥΧΟΪΣΤΟΡΙΑ (εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ 2002), ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ (σε συνεργασία, εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ 2007).

Blog: http://chriscon.blogspot.com/

Επικοινωνήστε με τον Χρήστο Ζ. Κώνστα
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
Ερώτηση ασφαλείας: Πόσα πόδια έχει μια γάτα?
  • Τα e-mail φιλτράρονται αυτόματα. Να συμπεριλαμβάνετε ΠΑΝΤΟΤΕ το πραγματικό σχετικό «Θέμα» στο αντίστοιχο πεδίο , γιατί αλλιώς το μήνυμά σας σβήνεται πριν το δω.
  • Η κάθε γλώσσα έχει το δικό της αλφάβητο. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε Ελληνικούς χαρακτήρες (αποκλείεται να θέλετε και να μην μπορείτε) γράψτε στα Αγγλικά. Μηνύματα σε greeklish δεν υπόσχομαι ότι τα διαβάσω ή θα τα απαντήσω).