ΟλυμπίαΓεια σας και από μένα..
Είμαι η Ολυμπία, ή όπως λένε οι φίλοι μου «η όμορφη μάγισσα με τα ξανθά μαλλιά». Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είμαι μάγισσα αν και μελετάω την Τέχνη (για το όμορφη δεν διαφωνώ - είμαι και λίγο ψώνιο τι να κάνουμε!). Είμαι μια κοπέλα που πάντα με γοήτευε το ανεξήγητο, το «παραφυσικό» που λένε κάποιοι. Βρίσκομαι σε ένα στάδιο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης και κάπως έτσι βρέθηκα κι εδώ. Είμαι εδώ, όπως και όλοι πιστεύω, ψάχνοντας αυτά που μου είναι άγνωστα, αποκομίζοντας και προσπαθώντας να συμβάλω κι εγώ όσο μπορώ.
Κατά τα αλλά είμαι μια συνηθισμένη κοπέλα. Μου αρέσει να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους, να πηγαίνω βόλτες, να κάνω σπορ, να ταξιδεύω, να βλέπω ταινίες και να διαβάζω βιβλία (πολλαααα βιβλία όμως)!
Εύχομαι και ελπίζω όλοι να πάρουμε κάτι καλό από αυτόν τον δρόμο αναζήτησης που βρισκόμαστε.

Καλώς την! Ψαγμένο κείμενο, λεπτομέρειες που σε χαροποιούν όταν τις διαβάζεις, όμορφος και στρωτός γραπτός λόγος... Εύγε Ολυμπία! Όταν τελείωσα την ανάγνωση του άρθρου σου, δεν είχα άλλες απορίες!
Καλώς όρισες και πάλι!
~
Lithos ~

Τα θέματα της αξίζουν να διαβαστούν, για περισσότερα... διαβάστε τα άρθρα της και θα καταλάβετε......
~
Αθηνά ~

Ένα γλυκό και πρόσχαρο κορίτσι, που ξέρει πως να εκφραστεί γραπτά, προσφέροντας πλήθος πληροφοριών χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη... Δύσκολος συνδυασμός για να τον πετύχει κανείς! Αλλά η Ολυμπία δεν φαίνεται να δυσκολεύεται.
~
Νεφέλη ~

Αυτή η κοπέλα έχει τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού αλλά ταυτόχρονα και τη σοβαρότητα ενός μεγάλου ανθρώπου στα θέματα που διαπραγματεύεται. Χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που ξέρει να ζει, να συζητά και να μορφώνει με τα κείμενά της.
~
Johnny ~

Επικοινωνήστε με την Ολυμπία
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
Ερώτηση ασφαλείας: Πόσα πόδια έχει μια γάτα?