ΖακΕίμαι ένας νέος που άρχισα να ασχολούμαι με την αυτοανάπτυξη, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για αυτά τα θέματα, διαβάζω πάρα πολύ και ενημερώνομαι συνεχώς. Βρίσκομαι σε μία διαρκή αναζήτηση για το τι σκέφτομαι, ποια είναι τα πιστεύω μου και προσπαθώ πάνω απ' όλα να διαμορφώσω ένα σωστό χαρακτήρα... Εκτός από το διάβασμα, θέλω να είμαι με φίλους και παρέα και να κάνω βόλτες, να ακούω μουσική, γιατί έτσι ηρεμώ και επίσης μου αρέσει να είμαι ώρες με κάποιον, να μιλάμε και να αναλύουμε τα πάντα, από το τι είπε κάποιος μέχρι το τι είναι ζωή!!!

Είμαι ένα πολύ χαρούμενο άτομο, μου αρέσει να κάνω πλάκα και να περνάω καλά και βαριέμαι αφάνταστα όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που φοβούνται να δείξουν πως πραγματικά είναι!!! Το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει είναι κάποιος να μην με παίρνει στα σοβαρά σε αυτά που λέω (όταν μιλάω σοβαρά βέβαια) και να είναι κάποιος υπερόπτης...

 

Ένας φοβερά αγαθός νέος, γεμάτος ερωτηματικά και όρεξη για την γνώση στα πάντα.
~ Ιχώρ ~ 

Ανήσυχο πνεύμα με πολλά ερωτηματικά που λύνουν και δικές μου απορίες! Κινείται σε όλες τις κατηγορίες και ενδιαφέρεται για τα πάντα!
~ Saginie ~

Παράδειγμα προς μίμηση! Ένας άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεται να μάθει και ακολουθεί τον καλύτερο τρόπο εκμάθησης.. τις ερωτήσεις!
~ Αστάρτη ~

Ένα πολύ γλυκό και ευγενικό πλάσμα με δίψα για γνώση, που η αγαθή φύση του, η αυτοπειθαρχία του και το ωφέλιμο πείσμα του για αυτο-βελτίωση, είναι αναμφισβήτητα αξιοθαύμαστα. Ένα πραγματικό αγγελούδι!
~ Νεφέλη ~

Χαμηλών τόνων Γνώστης! Γιατί καλό μου παιδί? Αφού ξέρουμε ότι Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι Σ !
~ Lithos ~

Ο "σάκος" με τις ερωτήσεις. Μαζί του μαθαίνουμε και εμείς
~ Sabrina ~

...άλλοι θά φτάσουν στήν κορυφή τών προσδοκιών τους, κατάκοποι καί ματωμένοι. Άλλους, σέ μιά στιγμή, μέσα σ΄ένα γέλιο, θά τούς φέρει εκεί ο άνεμος... ξεκούραστους κι ολόδροσους. Πιθανά φίλε μου νά είσαι ήδη εκεί καί νά μήν τό ...ξέρεις!
~ Σείριος ~

Ενα κεφάτο παλικάρι με ευαισθησίες. Έχει πολλές γνώσεις και πάντα ψάχνει το κάτι παραπάνω.
~ Johnny ~

Επικοινωνήστε με τον Ζακ
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
Ερώτηση ασφαλείας: Πόσα πόδια έχει μια γάτα?
  1. Δροσουλίτες

    Η Τέχνη των Σοφών - Αναδρομές
  1. Τα Είδη της Τέχνης

    Η Τέχνη των Σοφών - Πρακτική