ΛίθοςΌταν πρωτοδιάλεξα το ψευδώνυμο το έκανα συνειδητά, σαν λίθος (πολύ κοντά στο τούβλο) για να μάθω κάτι τις παραπάνω! Έγινε όμως η μεγάλη παρεξήγηση και μερικοί νόμισαν πως είμαι ο Λίθος της Σοφίας ... όχι βρε παιδιά ... ο Λίθος της μάντρας σας, είμαι! Παρεπιπτώντος όποιος θέλει να του διαβάσουν το φλυτζάνι ... ας μην έρθει σε εμένα ... δεν το ξέρω!
Επειδή λίγη (είπα ... λ ί γ η !) σοβαρότητα δεν βλάπτει θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ παιδιά! Με διδάξατε πράγματα που όχι μόνο δεν γνώριζα αλλά δεν γνώριζα που να τα διδαχθώ! Ελπίζω να συνεχίσετε να με μαθαίνετε!

Με την απλότητα ενός παιδιού, μπορεί και απαντά σε ερωτήματα που χρειάζονται τρελά μαθηματικά!
~ Ιχώρ ~

Άλλη μια σπουδαία αρθρογράφος! Πετάει η ομάδα!!
~ Αστάρτη ~

Το ψευδώνυμο της την αδικεί...ξέρει πολλά!!!
~ Ζακ ~

Πάντα εύθυμη, σπιρτόζα, αυτοσαρκαστική και ετοιμόλογη, είναι μια γυναίκα που θα απαντήσει σε όλα με την απλότητα της εμπειρικής σοφίας. Αντιμετωπίζει την ζωή σαν ένα απέραντο σχολείο στο οποίο είναι παντα η μαθήτρια... του άριστα με τόνο!
~ Νεφέλη ~

Πανέξυπνη! Τι άλλο να πω;
~ Sabrina ~

Εύθυμος χαρακτήρας, αυτοσαρκαστική, έξυπνη και πάντα έτοιμη να δώσει μια σοφή απάντηση. Ένας πραγματικός πολύτιμος Lithos για το κάστρο της σοφίας και της γνώσης...
~ Johnny ~

Lithos μέν, αλλά λειασμένος!
Λίθος πού στηρίζει ένα κάστρο, ένα επάγγελμα, ένα σπιτικό.
Λίθος πού αντί νά σπάσει σέ χίλια κομμάτια από τίς τριβές καί τήν δίνη τής καθημερινότητας, απέρριψε τά περιττά, έλαβε θέση καί προσφέρει νέες διαστάσεις μέ τίς ξεκάθαρες γραμμές καί τήν διακριτική αλαβάστρινη φωτεινότητά του!

~ Σείριος ~

Μην ακουτε τι λεει... απεχει παρα πολυ απο τουβλο (!), εχει παρα πολλες γνωσεις και ξερει πως να τις μεταδιδει ενω ταυτοχρονα εχει απιστευτο ενθουσιασμο και πολυ δυνατη θεληση να μαθαινει συνεχως!
~ Olympia ~