ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΟΡΟΥΣ:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
Η σελίδα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Η σελίδα δεν προτίθεται ούτε να προσηλυτίσει ούτε να παροτρύνει στην εξάσκηση των απόκρυφων τεχνών και έχει δημιουργηθεί μονάχα προς ενημέρωση του αναγνώστη.

Η δημιουργός και οι συγγραφείς δεν ανήκουν σε καμία μυστικιστική ομάδα ή οποιουδήποτε είδους ομάδα/οργάνωση με χαρακτήρα θρησκευτικό ή/και αποκρυφιστικό, ούτε είναι υποκινούμενοι από κάποια τέτοια ομάδα/οργάνωση. Η δημιουργός και οι συγγραφείς είναι άτομα αυτόνομα και μεμονωμένα που επιθυμούν να παραμείνουν αυτόνομοι και σε καμία περίπτωση δεν αποβλέπουν στην δημιουργία κάποιας νέας μυστικιστικής/θρησκευτικής ομάδας/οργάνωσης.

Η δημιουργός και οι συγγραφείς δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ψυχική ή/και σωματική βλάβη που μπορεί να προκληθούν από την πρακτική των όσων αναγράφονται στα κείμενα της παρούσας σελίδας, μιας και δεν παραδίδεται το παρόν υλικό για πρακτική χρήση. Οι αναγνώστες φέρουν ολοκληρωτική ευθύνη των πράξεών τους και τις συνέπειες αυτών.

Η σελίδα δεν προτίθεται ούτε να θίξει ούτε να προσβάλει με τον οποιοδήποτε τρόπο την πίστη ή/και ιδεολογία ή/και θρησκεία ή/και ήθος του αναγνώστη όποιες κι αν είναι αυτές.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της δημιουργού και συγγραφέα.
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)