Δημιουργία Ενεργειακής Ασπίδας

   Η ενεργειακή ασπίδα είναι ένα «κουκούλι» δύναμης που σε περιβάλλει και σε προστατεύει, και ταυτόχρονα σε προειδοποιεί για τυχόν ψυχικές επιθέσεις, όπως και για γητείες (αρνητικές και μη) που γίνονται από άλλους επάνω σου. Η ασπίδα αυτή δημιουργείται με πολύ αργούς ρυθμούς από μόνη της καθώς εξασκείς την Τέχνη της Μαγείας, «τρεφόμενη» από την δική σου ενέργεια που ενδυναμώνεται καθώς εξασκείς την Τέχνη αλλά και τις θετικές εξωγενής δυνάμεις που επικαλείσαι καθώς εξασκείς την Τέχνη.
Αλλά το να την αφήσεις να δημιουργηθεί μόνη της είναι και χρονοβόρο αλλά και δεν θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, οπότε είναι καλλίτερο να την «βοηθάς» στην δημιουργία της.

Αρχική Κάθαρση
Προτού ξεκινήσεις για πρώτη φορά να δημιουργήσεις ενεργειακή ασπίδα, θα πρέπει να «καθαριστείς» από όλες τις αρνητικές ενέργειες που σε περιβάλλουν. Αυτό, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά, αλλά οπωσδήποτε την πρώτη φορά και επαναλαμβάνεις όταν έχεις την αίσθηση ότι κάτι αρνητικό έχει εισβάλλει στην αύρα σου. Καλό θα ήταν βέβαια, να επαναλαμβάνεις κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο, κι ας μην υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.
Κάθισε στην θέση διαλογισμού, κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές βαθιές ανάσες για να χαλαρώσεις.
Οραματίσου γύρω σου μαύρες χορδές να ξεκινούν από το σώμα σου και να εκτείνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτές είναι οι αρνητικές ενέργειες που σε περιβάλλουν. Μην ονοματίζεις τις χορδές («αυτή είναι το άγχος μου» «αυτή είναι η οργή μου» κλπ), μιας και μερικές φορές πράγματα που τα αισθανόμαστε ως θετικά είναι αρνητικά και το ανάποδο αλλά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις αρνητικές ενέργειες που μας περιβάλλουν! Οπότε, απλά οραματίσου αρνητικές χορδές ενέργειας χωρίς όνομα.
Οραματίσου ότι κρατάς ένα σπαθί όπου η λεπίδα του είναι από φωτιά. Στριφογύρισέ το γύρω σου με σθένος, κόβοντας όλες τις μαύρες χορδές. Μην αφήσεις να σε καταβάλλει οργή, αλλά χαρά και απελευθέρωση.
Επανέλαβε αρκετές φορές μέχρι να αισθανθείς απαλλαγμένος από όλες τις αρνητικές δυνάμεις και να σε καταβάλλει ηρεμία.

Οραματισμοί
Προτού δημιουργήσεις την ασπίδα σου, θα πρέπει επίσης να αποφασίσεις πως θα είναι. Τι χρώμα; Τι σχήμα; Τι μορφή-υφή θα έχει; Αυτό είναι ένα θέμα καθαρά δικό σου για να σε βοηθήσει στην δημιουργία της. Ότι κι αν αποφασίσεις, δεν παίζει ρόλο.
Σχήμα – Το σχήμα της θα πρέπει να το οραματίζεσαι αρκετά μεγάλο ώστε να περικλείει άνετα όλο σου το σώμα. Το ποιο εύκολο και συνηθισμένο είναι το «αυγό», αλλά μπορεί να είναι και σφαίρα, κύλινδρος, κύβος, πεντάγωνο κλπ ότι σε ευχαριστεί. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να «κρατήσεις» πολύπλοκα σχήματα, τότε κάντο! Αλλά σίγουρα τα απλά ενδείκνυνται.
Χρώμα – Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις, φρόντισε να μην είναι πολύ σκούρο ή μαύρο, μιας και μπορεί να επηρεάσει την αύρα σου αρνητικά. Το λευκό και το χρυσό είναι τα καλλίτερα και τα ποιο συνηθισμένα, αλλά και πάλι η επιλογή είναι δική σου. Εάν θέλεις, μπορείς να επιλέξεις και ολόκληρο το ουράνιο τόξο!
Μορφή-Υφή – Εδώ, μπορείς να βάλεις όλη σου την φαντασία να δουλέψει! Μπορείς να την οραματιστείς σαν ενεργειακό κουκούλι, σαν απλό ενεργειακό πεδίο, σαν παλλόμενα ηλεκτρικά κύματα, σαν φλεγόμενος τοίχος… ότι σου εμπνέει προστασία, χρησιμοποίησέ το!
Συμβουλή: Καλό θα ήταν να μην δημιουργήσεις την ασπίδα σου σαν τέλεια και απροσπέλαστη, αλλά να αφήσεις ένα μικρό «άνοιγμα» ώστε να μπορείς να δεχτείς εξωγενής θετικές ενέργειες που ενδυναμώνουν την ασπίδα σου.

Δημιουργία
Όταν πλέον έχεις αποφασίσει τι «εμφάνιση» θα έχει η ασπίδα σου, μπορείς να προχωρήσεις στην δημιουργία της. Κάθισε στην θέση διαλογισμού, κλείσε τα μάτια σου και πάρε μερικές βαθιές ανάσες για να χαλαρώσεις. Οραματίσου την ασπίδα σου να σε περιβάλλει για περίπου 10 λεπτά, μέχρις ότου να μπορείς να την «δεις» καθαρά. Δες την να «ζωντανεύει» και να σε προστατεύει. Κάντο αυτό καθημερινά, μέχρι να είσαι σε θέση και να την αισθάνεσαι γύρω σου καθαρά. Μετά από αυτό, τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, επανέλαβε την διαδικασία οραματισμού και ενδυνάμωνέ την με την ενέργειά σου με τον εξής τρόπο: Εισέπνευσε βαθιά από την μύτη και οραματίσου όλη σου την ενέργεια σαν ένα ρεύμα ηλεκτρισμού ή ένα φως, να συγκεντρώνεται στο σημείο ακριβώς κάτω από τον αφαλό σαν μια μικρή φωτεινή μπάλα. Εξέπνευσε από το στόμα και οραματίσου την φωτεινή μπάλα ενέργειας διαχέεται έξω από το σώμα σου και να ενσωματώνεται με την ασπίδα σου ενδυναμώνοντας την. Όταν μετά από μερικές εβδομάδες την αισθανθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενδυνάμωνέ την πιο αραιά, κάθε περίπου μήνα με 3 μήνες.
Κάθε φορά που αισθάνεσαι ότι απειλείσαι, «ανακάλεσε» την ασπίδα σου νοητά. Αυτό την ενεργοποιεί και την ενδυναμώνει, δίνοντας και σε σένα αίσθηση δύναμης και προστασίας.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + one =