Είδη Ψυχικών Δυνάμεων

Τα πιο συνηθισμένα είδη ψυχικών δυνάμεων, είναι τα εξής:

Διαίσθηση – Η ικανότητα του ψυχικού να διαισθάνεται καταστάσεις, μηνύματα από τον αστρικό κόσμο, και κυρίως την ύπαρξη πνευμάτων στον χώρο γύρω του. Είναι συνήθως η πρώτη ικανότητα που αναπτύσσεται.

Διορατικότητα – Η ικανότητα του ψυχικού να βλέπει με το τρίτο μάτι, ονόματα, σύμβολα, οράματα, και κυρίως πνεύματα.

Τηλεπάθεια – Η ικανότητα του ψυχικού να ακούει σκέψεις των συνανθρώπων του, να λαμβάνει μηνύματα από τον αστρικό κόσμο και κυρίως να ακούει τα πνεύματα που τον περιβάλλουν. Επίσης, είναι σε θέση να δει με το τρίτο του μάτι γεγονότα που συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή σε τοποθεσίες πολύ πιο μακρινές από εκεί που βρίσκεται.

Ανεπτυγμένη όσφρηση – (Δεν υπάρχει ειδική ονομασία για αυτήν την ικανότητα). Είναι η ικανότητα του ψυχικού και αντιλαμβάνεται τις παρουσίες των πνευμάτων γύρω του μέσω της όσφρησης.

Ψυχομετρία – Η ικανότητα του ψυχικού να «διαβάζει» τις δονήσεις αντικειμένων και τις δονήσεις της αύρας των έμψυχων σωμάτων και έτσι να μπορεί να πει την ιστορία τους. Μπορεί επίσης να προβλέψει το άμεσο μέλλον των έμψυχων σωμάτων (άνθρωποι και ζώα).

Θεραπευτική Διαίσθηση – Η ικανότητα του ψυχικού να διαισθάνεται πιθανές δυσλειτουργίες του οργανισμού όπως και ασθένειες που δεν έχουν ακόμα εκδηλωθεί σε ανθρώπους και ζώα, βλέποντας και «διαβάζοντας» τα ενεργειακά κύματα της αύρας τους.

Τηλεκίνηση – Η ικανότητα του ψυχικού να μετακινεί αλλά και να επηρεάζει αντικείμενα, μονάχα με την ενέργειά του και την δύναμη του νου.
Σε αυτήν την κατηγορία, εντάσσονται και οι δυνατότητα να προκαλεί αλλαγές της θερμοκρασίας ενός δωματίου (κρυοκίνηση), να ανάβει φωτιά (πυροκίνηση), να προκαλεί μικρές δονήσεις στο έδαφος σαν σεισμούς (γαιοκίνηση), ή/και να μεταβάλει προσωρινά τις καιρικές συνθήκες (υδροκίνηση).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 1 =