ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ
Ιουλία Πιτσούλη
Εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ

Περιγραφή του Εκδότη: ένα ταξίδι αυτογνωσίας με τον κρυμμένο χάρτη του Ομηρικού Επους, με στόχο την ανακάλυψη των μυστικών κλειδιών της απελευθέρωσης που είναι κρυμμένα στα λόγια του Ομήρου.

ΑΣΚΗΤΙΚΗ
Ν. Καζαντζάκη
Εκδόσεις ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

Απόσπασμα: Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή. Ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός. Κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι’ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάνουμε την ύλη ζωή. Κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι’ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.
“Να πεθαίνεις κάθε μέρα.
Να γεννιέσαι κάθε μέρα.
Ν’ αρνιέσαι ο,τι έχεις κάθε μέρα.
Η ανώτατη αρετή δεν είναι να ‘σαι ελεύθερος παρά να μάχεσαι για την ελευθερία”

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟΝ ΕΝΟΣ ΜΥΣΤΟΥ
Εκδόσεις ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ
Έργο Συλλογικό
Εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ
Σελίδες: 320

Περιγραφή του Εκδότη: Η σχέση της τέχνης και του μυστικισμού είναι, στην πραγματικότητα, η σχέση Ανθρώπινου και Θεϊκού. Υπάρχει σήμερα; Πώς μπορούμε να ξαναβρούμε το δρόμο προς το Ανώτερο μέσα από την τέχνη, τον οποίο φαίνεται να έχουμε χάσει; Γνωρίστε το παλιότερο και σύγχρονο Θέατρο του Ιερού, τη ζωγραφικη του Ζεν Σουιμπόκου, την εικαστική επανάσταση της Βυζαντινής Αγιογραφίας, το Υπερβατικό και την καμπαλιστική επίδραση στην τέχνη της Δύσης, τα “ζωντανά” αγάλματα της αρχαιότητας, το Ιερό στην ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη και τους μεγάλους μυστικούς τροβαδούρους της Γης, την απόκρυφη Βυζαντινή Αρχιτεκτονική, την μύηση στις πολεμικές τέχνες, το μυστικισμό της μουσικής του Μάλερ κ.α 

ΨΥΧΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
Dion Fortune
Εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Σελίδες: 285

Περιγραφή του Εκδότη: Κάθε πλάσμα πάνω στο πρόσωπο της γης παρουσιάζει μια πλατιά συνάφεια με όλες τις μορφές ζωής, η οποία εκφράζεται σε πολλαπλά επίπεδα, από το πιο καθαρό υλικό έως το υψηλά πνευματικό. Η ζωή στο σύνολό της είναι μια συνισταμένη αλληλεπιδρωσών δυνάμεων από το στενό ή ευρύ περιβάλλον, επιδράσεων εμφανών ή μη. Το ανθρώπινο πλάσμα, προκειμένου να ζει ουσιαστικά και να παράγει πολιτισμό στην εξελικτική του πορεία, χρειάζεται τις πραγματικές διαστάσεις αυτών των επιδράσεων για να χτίσει τις άμυνές του απέναντι σε ότι κλονίζει την ψυχοδιανοητική του ισορροπία.
Η συγγραφέας με ζωντανά παραδείγματα από την προσωπική της εμπειρία ως ερευνήτρια και ψυχολόγος αλλά και από τις αφηγήσεις αξιόπιστων μαρτύρων, προσπαθεί να δώσει την ολοκληρωμένη διάσταση των πολλαπλών ψυχοδιανοητικών πιέσεων που δέχεται κάθε άνθρωπος, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο καθένας να οργανώσει την ψυχική του αυτοάμυνα. 

Μ Α Γ Ε Ι Α – Η Απόκρυφη Παράδοση του Κόσμου
Έργο Συλλογικό
Εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ
Dion Fortune
Εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
Raymond Buckland
Εκδόσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗ
Σελίδες: 428

Περιγραφή του Εκδότη: Στο πλήρες βιβλίο της μαγείας όλα εξηγούνται και όλα αποκαλύπτονται. Δεν είναι πια η Μαγεία εργαλείο στα χέρια κάποιων μάγων ή μυστικών εταιριών. Σε 15 μαθήματα, με θεωρία, ασκήσεις και τεχνικές, ο συγγραφέας μεταδίδει ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στον κόσμο της νεο Μαγείας για: ψυχική άμυνα, τελετές, ξόρκια, φυλαχτά, εξορκισμούς, επικλήσεις πνευμάτων, ερωτική μαγεία, δύναμη των χρωμάτων, μαγικά εργαλεία και μελέτες, μαντεία, θεραπεία, μαγεία βοτάνων, πολύτιμων λίθων, μαγεία φλόγας των κεριών και άλλα…… 

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ
Ράμπα Λόμπσανγκ
Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ
Σελίδες: 318

Περιγραφή του Εκδότη: Ο Λόμπσανγκ Ράμπα δείχνει σε τριάντα μαθήματα-βήματα το δρόμο προς την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη που αντανακλά στις σχέσεις μας με το έμψυχο περιβάλλον μας, τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα. Ταυτόχρονα, αποδεικνύει πόσο απλά και αληθινά είναι όλα όσα αποκαλούμε «μεταφυσικά φαινόμενα».

ΒΙΒΛΙΟ 4
Άλιστερ Κρόουλυ
Εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ
Κέννεθ Μέντοους
Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σελίδες: 344

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ
Dion Fortune
Εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ

Η ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ
Παουελς Λ. & Μπερζιε Ζ.
Εκδόσεις: ΚΑΚΤΟΣ
Σελίδες: 472

Περιγραφή του Εκδότη: Με παραπομπές σε κορυφαίες στιγμές του ανθρώπινου πνεύματος, σε οριακές στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας, οι συγγραφείς, μέσα από θέσεις και αντιθέσεις, διαγράφουν την πορεία και προτείνουν τη μέθοδο για την κατάκτηση της αληθινής γνώσης, για την εσωτερική απελευθέρωση, για την επανάσταση της ψυχής.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥ
Dion Fortune
Εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Σελίδες: 138

Περιγραφή του Εκδότη: Το βιβλίο αυτό της Φόρτσιουν λέει απλά και σταράτα -όπως θα μπορούσε να τα πει μόνος ένας αληθινός γνώστης- τι πρέπει ν’ αποφεύγει ο άπειρος. Παράλληλα, αναφέρεται στο μονοπάτι του εσωτερισμού και απαντάει “σ’ όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τον αποκρυφισμό, αλλά… δεν έχετε ποιον να ρωτήσετε».

Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ
Ράμπα Λόμπσανγκ
Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ
Σελίδες: 238

Περιγραφή του Εκδότη: «Το σωστό μονοπάτι βρίσκεται κοντά, κι όμως η ανθρωπότητα το ψάχνει ακόμα». Άλλη μια σειρά θέσεων για τη ζωή και τον κόσμο: η γνώση και το αδιάκοπο βάθεμά της, η αντιμετώπιση της κριτικής, η δοκιμασία και η προετοιμασία ως προστάδια της επιτυχίας, οι καθολικοί και οι επιμέρους ρόλοι των ατόμων-μερικά από τα ζητήματα που αναλύονται υπό την οπτική του ανθρώπου ο οποίος κατέκτησε την εσωτερική σοφία.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ
Dion Fortune
Εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Σελίδες: 116

Περιγραφή του Εκδότη: Όσο το ανήσυχο πνεύμα του μελετητή διεισδύει στα δυσνόητα πεδία της εσωτερικής έρευνας, τόσο ανακαλύπτει τη βαθύτητα τους μα και τους γόνιμους καρπούς που περιέχουν. Η Dion Fortune, πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα μελέτης και έρευνας, εναποθέτει την θεωρητική και πρακτική της εμπειρία με ένα σαφή και ουσιαστικό τρόπο, πάνω σε ζητήματα που απασχολούν κάθε ανθρώπινη ψυχή. Η μελέτη του παρόντος βιβλίου ανοίγει τους ορίζοντες του στοχασμού μας και μας οδηγεί σε νέες προσεγγίσεις θεμάτων, όπως : Θεός και Θεοί, Η Λατρεία της Ίσιδας, Ιερά Κέντρα, Χριστιανισμός και Μετενσάρκωση, Παλίρροιες και Κύκλοι Δύναμης, Χρήσιμα στοιχεία για το Διαλογισμό, Το Αστρικό Πεδίο, Διδασκαλίες για την Αύρα, Οι Παγίδες της Πνευματικής Θεραπείας

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Dion Fortune
Εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ

Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ράμπα Λόμπσανγκ
Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ
Σελίδες: 267

ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ
Αντριου Στεβενσον
Εκδόσεις ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ
Σελίδες: 430

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ
Εκδόσεις ΔΙΔΥΜΟΙ
Σελίδες: 208

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ
Ελιφας Λεβι
Εκδόσεις ΒΑΣΔΕΚΗΣ Γ.
Σελίδες: 392

Περιγραφή του Εκδότη: Θρησκευτικά και φιλοσοφικά μυστήρια, πρακτικές σκέψεις προβλήματα που πρέπει να λυθούν και λύσεις. Τα μυστήρια της φύσης, τα μεγάλα πρακτικά μυστικά ή οι πραγματοποιήσεις της επιστήμης. Αποκρυφιστικές θεωρίες της Ινδίας πάνω στα πνεύματα 

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ
Thaisa Abelar
Εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ

Περιγραφή του Εκδότη: Ο ανθρωπολόγος Carlos Castaneda εδώ και είκοσι χρόνια ηλεκτρίζει με τα βιβλία του εκατομμύρια αναγνωστών σε όλο τον κόσμο, περιγράφοντας την εντυπωσιακή μύησή του σε μια άλλη, διαφορετική πραγματικότητα από μια παράξενη ομάδα μάγων, της οποίας η γραμμή καταγωγής χάνεται στα χρόνια της προκολομβιανής Αμερικής. Ταξιδεύοντας στο Μεξικό, η ανθρωπολόγος Abelar έρχεται σε επαφή με την ίδια ομάδα. Χωρίς καλά-καλά να το καταλάβει, παίρνει την απόφαση να μυηθεί στον κόσμο των «πολεμιστών» του θρυλικού μάγου Δον Χουάν.

ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ
Marian Green
Εκδόσεις ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ 

ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ
Wong Kiew Kit
Εκδόσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Σελίδες: 372

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ
Έργο Συλλογικό
Εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ
Σελίδες: 368

Περιγραφή του Εκδότη: Κανένα, ίσως, θέμα δεν έχει συζητηθεί τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του πολιτισμού όσο η «ψυχή». Όλοι οι μεγάλοι εσωτερικοί και θρησκευτικοί «δρόμοι», η φιλοσοφία και η επιστήμη, μεμενωμένοι ερευνητές αλλά και οι πραδόσεις των λαών της Γης ασχολήθηκαν μαζί της. Οι απόψεις είναι τόσο πολλές και, συχνά, τόσο διαφορετικές μεταξύ τους που αναρωτιέται κανείς μήπως, τελικά, το γνωστικό αντικειμενό «ψυχή» είναι πιο πολύπλοκο και σύνθετο από ό,τι φαίνεται. Αν υποθέσουμε ότι η ψυχή είναι ένα άλλο «σώμα» της ανθρώπινης ύπαρξης, μια διάσταση διαφορετική από τις γνωστές μέσα στις οποίες κινούμαστε κι αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τον εαυτό μας καθημερινά, τότε διακρίνουμε μια σειρά από θέσεις που συνδέονται μαζί της. 

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ
Λεβι Ελιφας
Εκδόσεις ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
Σελίδες: 136

Περιγραφή του Εκδότη: Ο Ελιφάς Λευί υπήρξε μία από τις πιο εμπνευσμένες μορφές του Αποκρυφισμού, και ένας από τους φωτεινότερους εκπροσώπους της δυτικής εσωτερικής παραδόσεως. Το πραγματικό του όνομα ήταν Αλφόνσος – Λουδοβίκος Κονστάντ, το δε Ελιφάς Λευί Ζαχέντ αποτελεί την πιστή μετάφρασή του Γαλλικού ονόματός του στην Εβραϊκή, όνομα που το έλαβε ύστερα από την «δεύτερη γέννησή του», δηλαδή, όταν μυήθηκε στα Μυστήρια της Αγίας Καμπαλά. Όραμά του ήταν η συμφιλίωση της επιστήμης με την θρησκεία και της λογικής με την πίστη, ενώ είχε την πεποίθηση πως μόνο μέσα από αυτήν την συμφιλίωση η ανθρωπότητα θα οδηγηθεί στην αληθινή αδελφότητα και αλληλεγγύη, σκοπεύοντας στην πραγματοποίηση του μηνύματος του Χριστού. Το «Βιβλίο των Σοφών» αν και είναι ένα από τα τελευταία εμπνευσμένα έργα του, ωστόσο, αποτελεί ένα από τα καλύτερα του είδους του, καταφέρνοντας να μας εισάγει με ευκολία στο πνεύμα του συγγραφέα, πνεύμα το οποίο μας μεταφέρει σ’ έναν υπερβατικό κόσμο με τρόπο απαράμιλλο και συναρπαστικό, κάτι που μόνον η ουράνια έμπνευση και η θεία θέρμη αυτού του πραγματικού Μύστη μπορούσε να κατορθώσει. 

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
Ράμπα Λόμπσανγκ
Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

Περιγραφή του Εκδότη: Μια επίσκεψη στα μυστικά, πανάρχαια σπήλαια του Θιβέτ με συνταξιδιώτες τον Λόμπσανγκ Ράμπα και τον οδηγό του, τον λάμα, Μινγκυάρ Ντόνταπ. Πολιτισμοί που καταστράφηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη, αλλά και μια εκδοχή του μέλλοντος της ανθρωπότητας, περνούν μπρός απ’ τα μάτια μας στις οθόνες των μηχανημάτων ενός τεχνολογικού πολιτισμού που για μας παραμένει μακρινό μέλλον. Κοντά στο τέλος της ζωής του ο συγγραφέας αποκαλύπτει τη μυστική γνώση της επίγειας πατρίδας του, λίγο πρωτού επιστρέψει στην ιερή πνευματική πατρίδα. 

ΨΥΧΟΪΣΤΟΡΙΑ – Η Νέα Επαναστατική Μέθοδος Πρόβλεψης του Μέλλοντος
Χρήστου Ζ. Κώνστα
Εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ
Σελίδες: 224

Περιγραφή του Εκδότη: Κοιτάζοντας το μέλλον τι βλέπουμε; Έναν ουτοπικό παράδεισο ή μια εφιαλτική κόλαση; Τι θα συμβεί στην ανθρωπότητα, την κοινωνία, τη θρησκεία, την πολιτική, την οικονομία, την επιστήμη, τις τέχνες, την παιδεία στα χρόνια που θα έρθουν; Σε τέτοιου είδους ερωτήματα προσπαθεί να απαντήσει η Ψυχοϊστορία. Δημιουργημένη αρχικά από την Επιστημονική Φαντασία του Ισαάκ Ασίμωφ είναι ένα «εργαλείο», μια επαναστατική μέθοδος ιστορικής πρόβλεψης, μια επιστήμη υπό δοκιμή. Δεν υπάρχει κάτι μαγικό σ’ αυτήν, παρά μόνο η «μαγεία» των αριθμών και της Ιστορίας. Με την Ψυχοϊστορία επιχειρείται η πρόβλεψη του ιστορικού μέλλοντος με τη βοήθεια της γνώσης του παρελθόντος και της κατανόησης του παρόντος, βάσει της Στατιστικής και των Πιθανοτήτων.
Ο ερευνητής και συγγραφέας Χρήστος Ζ. Κώνστας παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο και επιχειρεί προβλέψεις για τη χώρα μας, τους γείτονές μας και τον κόσμο ολόκληρο. Τελειώνοντας κάνει μια συμφωνία με τον αναγνώστη. Αν οι προβλέψεις έχουν ποσοστό επιτυχίας λιγότερο από 50%, θα παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και ότι δεν μπορεί να γίνει ιστορική πρόβλεψη του μέλλοντος… 

ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Έργο Συλλογικό
Εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ
Σελίδες: 320

Περιγραφή του Εκδότη: Ποιο μπορεί να είναι το μέλλον και τι μας επιφυλάσσει; Το ερώτημα αυτό απασχολεί ανέκαθεν τον άνθρωπο. Ο χρόνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του πολιτισμού, πηγή φόβου για το άγνωστο που μας περιμένει αλλά και μεγαλύτερης κατανόησης, αφού μαζί του ασχολήθηκαν σοφοί κάθε εποχής. Υπάρχει μια μεγάλη παράδοση λαών πάνω στη Γη που μελέτησε τις δυνάμεις εκείνες, οι οποίες συνδέονται με το χρόνο. Μια σειρά προσπαθειών που, μέσα από τις συνθήκες και τα εκάστοτε πολιτιστικά τους δεδομένα, δημιούργησαν κι εφάρμοσαν μεθόδους πρόβλεψης του μέλλοντος, «κλειδιά» που ανοίγουν τις πόρτες της γνώσης για τον κόσμο του Αόρατου: τα αρχαιοελληνικά μαντεία και οι Κέλτες, οι Κινέζοι και οι Γιορούμπα της Αφρικής, οι «μάγοι» της Αναγέννησης και οι Χαλδαίοι, ο Φρόιντ και ο Πυθαγόρας, οι Καβαλιστές και οι Ετρούσκοι, ο Γιουνγκ και ο Αμφιάραος, οι κάτοικοι του Μπαγλαντές και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κ.ά. Το βιβλίο Προβλέποντας το Μέλλον συγκεντρώνει τις βασικές μεθόδους μαντείας με τρόπο σαφή και κατανοητό για το σύγχρονο αναγνώστη. Οι Εύα Αυλίδου, Αντώνης Αντωνιάδης, Ευφροσύνη Αμοντίνι-Κωστάκη, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, Κίμων Θεοδωρόπουλος, Μίλιτσα Κοσάνοβιτς, Σοφία Λειβαδοπούλου, Χαρίτα Μήνη, Γιώργος Σιέττος και Γιάννης Σπυρόπουλος αποκαλύπτουν τη γνώση που κρύβουν οι Ρούνοι και το Ταρό, η Αστρολογία και η Γεωμαντεία, η Γεματρία και η Αριθμομαντεία, το Ι Τσινγκ και η Ονειρομαντεία, η Νεκρομαντεία και τα φυσικά φαινόμενα. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ
Strephan Kaplan-Williams
Εκδόσεις Ι. ΦΛΩΡΟΣ

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ
Έργο Συλλογικό
Εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ
Σελίδες: 224

Περιγραφή του Εκδότη: Τα όνειρα είναι το γοητευτικότερο, ίσως, θέμα για ένα βιβλίο. Αλλά κι ένα αίνιγμα που παραμένει άλυτο μέχρι σήμερα. Από τις απαρχές της ιστορίας τα όνειρα έλκυσαν το ενδιαφέρον όσων αναζητούσαν να ρίξουν φως στο μεγάλο μυστήριο της ύπαρξης. Για την εσωτερική παράδοση και την παραψυχολογία έγιναν οδηγός αυτογνωσίας και πηγή μηνυμάτων από άλλες διαστάσεις. Στην ψυχολογία μελετώνται σαν γέφυρα ή όχημα προς τ’ άδυτα του ασυνειδήτου. Στην καθημερινή μας ζωή είναι το προσωπικό μας νήμα που μας ενώνει με τον αόρατο κόσμο. 

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Alan Pease
Εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Σελίδες: 216

Περιγραφή του Εκδότη: Πώς να διαβάζετε τη σκέψη των άλλων από την κίνηση και τη στάση του σώματος. • Πώς να καταλαβαίνετε ότι κάποιος σας λέει ψέματα • Πώς να ξέρετε αν αρέσετε στο αντίθετο φύλο • Πώς να κάνετε τον εαυτό σας πιο ευχάριστο • Πώς να διαλέγετε τους κατάλληλους συνεργάτες

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Πέταρ Ντενωφ
Εκδόσεις ΚΥΒΕΛΗ

ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗ
Ναζαριαν Φαρζαν
Εκδόσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
Σελίδες: 144

Περιγραφή του Εκδότη: Η πραγματική φύση του ανθρώπου, ο μυστηριώδης εσωτερικός του κόσμος και το πεπρωμένο του είναι ένα από τα βασικά θέματα που έχουν κατά καιρούς απασχολήσει τους διάφορους διανοητές. Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε τρία μέρη: α) Στο πρώτο μέρος θα μάθετε να διαβάζετε την πορεία της ζωής στις γραμμές του χεριού σας. β) Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται και αναλύονται οι διάφοροι ανθρώπινοι χαρακτήρες με βάση τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους. γ) Στο τρίτο μέρος σα δίνονται κάποια τεστ για να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα τον άγνωστο εσωτερικό σας εαυτό. 

ΟΔΗΓΟΣ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Ντας Κρις Κρισνα
Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ
Σελίδες: 334


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Εκδόσεις ΙΡΙΔΑ
Σελίδες: 400

Περιγραφή του Εκδότη: Η χειρομαντεία είναι μια πανάρχαια πρακτική η οποία διαιωνίζεται μέχρι τις μέρες μας και αναφέρεται συχνά στην καθημερινή μας ζωή με κάθε ευκαιρία. Το βιβλίο αυτό, είναι μια μελέτη στην χειρομαντεία, που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Η γνώση της χειρομαντείας δίνει πληροφορίες για όλα τα γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί και έχουν επηρεάσει τη ζωή μας αλλά και για όλα αυτά που θα συμβούν και θα αφήσουν τα σημάδια τους. Γνωρίστε λοιπόν τα σημεία των χεριών σας και μάθετε τι σας επηρέασε πιο πολύ αλλά και τι μέλλει να σημαδέψει τη ζωή σας. 

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
Κανινγκχαμ Σκοτ
Εκδόσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
Σελίδες: 314

Περιγραφή του Εκδότη: Οι Κρύσταλλοι, οι Πολύτιμοι Λίθοι και τα Μέταλλα-όπως η σύγχρονη επιστήμη απέδειξε-περικλείουν τεράστιες δυνάμεις ψυχικής ενέργειας, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για θεραπευτικούς, πνευματικούς και μαγικούς σκοπούς. Οι μαγικές χρήσεις που περιγράφονται εδώ, δεν απαιτούν περίπλοκες ιεροτελεστίες, ούτε ακριβά σύνεργα. Οι κρύσταλλοι, οι πολύτιμοι λίθοι και τα μέταλλα εμπεριέχουν αστείρευτες ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που περιμένουν, απλώς να χρησιμοποιηθούν. Τα μυστικά αυτών των δυνάμεων βρίσκονται σε αυτό το βιβλίο!

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ & ΦΥΤΑ
Εκδόσεις ΙΡΙΔΑ
Σελίδες: 96

Περιγραφή του Εκδότη: Ένας ελκυστικός, συμβουλευτικός, επιστημονικός και ταυτόχρονα κατανοητός οδηγός των κοινών βοτάνων μα και των πιο σπάνιων φαρμακευτικών φυτών. -Όλες οι πληροφορίες για τη συλλογή και τη χρήση τους. Πάνω από 200 φωτογραφίες και σχέδια! -Περιγραφή, χαρακτηριστικά και φαρμακευτικές ιδιότητες των φυτών.

ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ
Σμυρλόγλου Αναστάσιος & Φλαμουρόπουλος Δημήτριος 

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΦΥΤΑ
Christian Ratch
Εκδόσεις ΟΞΥ
Σελίδες: 270

Περιγραφή του Εκδότη: Tα φύλλα, τα άνθη, οι καρποί και οι ρίζες των μαγικών ή προφητικών φυτών γεννούν οράματα που από την προϊστορική εποχή ορμηνεύουν την ανθρωπότητα στην εξελικτική της πορεία. Mε αυτό το βιβλίο θα καταδυθείτε στις ξεχασμένες απαρχές του πολιτισμού και θα ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από το πυκνό πέπλο της λήθης. Σαν ταξιδιωτικός οδηγός, θα σας ξεναγήσει στην ονειρική χώρα όπου προφήτες και σοφοί εμπνεύστηκαν και διαμόρφωσαν τις θεϊκές τους διδαχές. 

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
Hans Fluck
Εκδόσεις ΜΠΙΜΠΗΣ

369 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ
Πάτερ Γυμνάσιου
Εκδόσεις ΛΕΩΝ

 

ΟΙ  ΛΙΣΤΕΣ  ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ  ΣΥΧΝΑ

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 5 =