Incubi και Succubi, Τα άυλα Βαμπίρ

Τα Incubi και τα Succubi είναι άϋλες οντότητες που τρέφονται από την ενέργεια που απελευθερώνει ο άνθρωπος όταν διεγείρεται σεξουαλικά. Γενικά, αναφερόμαστε σε αυτά σαν άϋλα Βαμπίρ. Λέγοντας Incubi (ενικός: Incubus) αναφερόμαστε στην αρσενική τους μορφή και Succubi (ενικός: Succubus) στην θηλυκή. Ουσιαστικά όμως δεν έχουν γένος, αλλά μετατρέπονται από αρσενικά σε θηλυκά και το ανάποδο κατά βούληση.
Ο όρος «incubus» και «succubus» είναι ευρωπαϊκός, αλλά οι θρύλοι και οι παραδόσεις για οντότητες με τα ίδια χαρακτηριστικά εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο. Σχετίζονται με την Μόρα, με τις Γηραιές της Νύχτας, και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι παιδιά της Λίλιθ. Οι θεωρίες για το από που προήλθαν βρίθουν και παραλλάσσονται από τόπο σε τόπο, για όλους όμως θεωρούνται κακόβουλα πνεύματα, δαίμονες χαμηλής ιεραρχίας. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι δεν είναι καν δημιουργήματα του Ανώτερου Όντος αλλά δημιουργήματα Μυστών, δηλαδή ενεργομορφές, αλλά υπάρχει και η θεωρία που υποστηρίζει ότι είναι άνθρωποι-Βαμπίρ, Ενεργειακά Νοσφεράτου, που ταξιδεύουν αστρικά ψάχνοντας για να τραφούν.
Οι απόψεις επίσης διίστανται για την μορφή τους. Όλοι όμως συμφωνούν ότι έχουν ανθρώπινο παρουσιαστικό, ότι δεν λαμβάνουν καθόλου υλική υπόσταση (αν και πιστεύεται ότι μπορούν με συγκεκριμένες τελετουργίες), αλλά παρά την άϋλη υπόστασή τους, μπορούν να γίνουν ορατά και αισθητά εύκολα.

Επιτίθονται ενόσο κοιμάται το θύμα τους και ποτέ όταν είναι ξύπνιο. Κατά την διάρκεια της επίθεσης. σπάνια ξυπνά το θύμα, μιας και έχουν την ικανότητα να τον/την παραλύουν και να τον/την ρίχνουν σε βαθύ λήθαργο. Κατά την διάρκεια αυτού του λήθαργου, το θύμα έχει την εντύπωση ότι συνουσιάζεται είτε με κάποιο πρόσωπο που ποθεί είτε με κάποιο άλλο φανταστικό πρόσωπο. Την επόμενη ημέρα θα το θυμάται σαν ένα πολύ εντυπωσιακό όνειρο, μιας και είναι τόσο ζωντανό και τόσο ρεαλιστικό, που επέρχεται ο οργασμός. Είναι όμως το incubus ή succubus που συνουσιάζεται με το θύμα του και τρέφεται από την ζωτική του ενέργεια που απελευθερώνει, σε σημείο που κυριολεκτικά το απομυζεί. Γενικά, δεν είναι επικίνδυνο αυτό για το θύμα, μιας και το μόνο πρόβλημα που θα έχει όταν τελικά ξυπνήσει, είναι μια τρομερή εξάντληση που θα διαρκέσει μέχρι και ολόκληρη μέρα. Εάν όμως το θύμα έχει αδύναμη καρδιά, δεν αποκλείεται να πάθει έμφραγμα ή ανακοπή κατά την διάρκεια της επίθεσης (θυμηθείτε τους καρδιολόγους που συνιστούν να αποφεύγει ο ασθενής τους τις μεγάλες συγκινήσεις).
Εάν το θύμα του incubus ή succubus ξυπνήσει κατά την διάρκεια που το απομυζούν (γεγονός πραγματικά σπάνιο), δεν μπαίνουν στην διαδικασία να πολεμήσουν… απλά αποχωρούν.

Συχνά επίσης επιτίθονται σε ζευγάρια που κοιμούνται μαζί για να δημιουργήσουν ένα παιδί εξώκοσμο. Πρώτα επιτίθονται στο αρσενικό ως θηλυκά (succubus) και φυλακίζουν το σπέρμα για να το απελευθερώσουν και να γονιμοποιήσουν μετά στο θηλυκό θύμα με μορφή αρσενικού (incubus). Τα παιδιά που γεννιούνται με τέτοια σύλληψη, ονομάζονται Τούλπα ή Σεληνοπαίδια. Είναι πλάσματα με περίεργη, εξώκοσμη ομορφιά (πολλοί την χαρακτηρίζουν «νεραϊδένια») και ιδιαίτερα διορατικά με εντυπωσιακές ψυχικές δυνάμεις. Είναι συμπαθέστατα και κοινωνικότατα, αλλά φαίνεται καθαρά ότι βρίσκονται ή ανήκουν «σε άλλο κόσμο». Αν και τετραπέρατα, δυσκολεύονται πολύ να κατανοήσουν την ανθρώπινη πονηριά με αποτέλεσμα να πέφτουν εύκολα θύματα επιτήδειων. Ενώ λατρεύουν τους γονείς τους, δυσκολεύονται να τους αναγνωρίσουν ως πραγματικούς γονείς και αποφεύγουν να τους φωνάζουν «μαμά» και «μπαμπά». Η διαίσθησή τους, τους λέει ότι πραγματικοί γονείς τους είναι… κάτι άλλο.

Συμβαίνει επίσης μερικοί άνθρωποι να πέφτουν συχνότερα θύματα incubi & succubi από άλλους. Αυτό κυρίως οφείλεται στις προτιμήσεις των incubi & succubi. Εάν βρουν ένα εύκολο θύμα, συνεχίζουν να το επισκέπτονται τακτικά. Δεν είναι επίσης λίγοι εκείνοι που επιδιώκουν επιθέσεις από incubi & succubi… το γιατί, δεν το γνωρίζω…
Τα incubi & succubi λοιπόν δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε επικίνδυνα μα ούτε και ακίνδυνα… ο κάθε άνθρωπος επιλέγει με τα προσωπικά του δεδομένα το κατά πόσο είναι ή δεν είναι επικίνδυνα. Οι μυημένοι στην Τέχνη της Μαγείας, προτιμούν να «σφραγίζουν» τον χώρο όπου κοιμούνται για να προφυλαχθούν από τα incubi & succubi, μιας και η έλλειψη ενέργειας για έναν μυημένο, έστω και για μια ημέρα, είναι πολύ ενοχλητικό που μπορεί να γίνει και επικίνδυνο σε περίπτωση που χρειαστεί όλες του τις δυνάμεις για κάποιο λόγο εκείνη την ημέρα. Επίσης, εξασκούνται στο να μπορούν να επεμβαίνουν στα όνειρά τους. Κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όχι μόνο για τις επιθέσεις των incubi & succubi.
Άλλοι τρόποι προφύλαξης από τις επιθέσεις τους, είναι ένας αλάτινος κύκλος γύρω από το κρεβάτι, μια ονειροπαγίδα κρεμασμένη πάνω από το κρεβάτι ή φορεμένη στον λαιμό, και επίσης, πολύ αποτελεσματική είναι η Μικρή Τελετή Εξορκισμού με την Πεντάλφα.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 13 =