Η Ιστορία μας

   Τον Αύγουστο του 2001, δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα με το όνομα Μαγεία: Η Τέχνη των Σοφών.  Σκοπός της τότε ήταν να πληροφορήσει τον κόσμο τι πραγματικά είναι η Μαγεία, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα και την προκατάληψη της ελληνικής κοινωνίας που βασίζεται στην ελλιπή εκπαίδευση πάνω σε αυτά τα θέματα.
   Λίγο αργότερα, τον Ιανουάριο του 2002, η δημιουργός της ιστοσελίδας, η Νεφέλη, δημιούργησε μια κοινότητα συζητήσεων, ύστερα από έκκληση των αναγνωστών. Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν ποικίλα θέματα από διαφορετικές οπτικές.
   Η αρχική παρέα που προέκυψε τότε, σχημάτισε έναν πυρήνα ατόμων που ανέλαβε το συντονισμό της κοινότητας και αποτέλεσαν τον εν λόγω ιστότοπο, που, από τον Σεπτέμβριο του 2004, ονομάζεται Art of Wise.
   Όσον αφορά το forum, μετονομάστηκε σε Αβάπτιστο θέλοντας να δείξει την ουδετερότητα και την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη εξέταση των θεμάτων που εξετάζονται.
   Κάπως έτσι, σήμερα το artofwise.gr είναι ένας χώρος για άτομα με ανοιχτό μυαλό που έχουν όρεξη να συζητήσουν και να ενημερωθούν για «λιγότερο καθημερινά» θέματα στα οποία πολλές φορές δεν είναι ανεκτική η σύγχρονη ελληνική κοινωνία.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!
Aπό τη διαχειριστική ομάδα του artofwise.gr
Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
 1. anto desouza says:

  Γεια σου,

  Βλέπω τον ιστότοπο http://www.artofwise.gr και τον εντυπωσιακό του. Αναρωτιέμαι αν οι επιλογές διαφήμισης περιεχομένου ή πανό είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό σας;

  Ποια θα είναι η τιμή εάν θέλουμε να βάλουμε ένα άρθρο στον ιστότοπό σας;

  Σημείωση: Το άρθρο δεν πρέπει να είναι κείμενο, όπως χορηγίες, διαφημίσεις ή παρόμοια

  Στην υγειά σας
  anto desouza

  • Νεφέλη says:

   Προς το παρόν ο ιστότοπος δεν είναι ανοιχτός για διαφημίσεις.
   Εάν θέλεις να γράψεις ένα άρθρο για εμάς, δεν υπάρχει κανένα κόστος ούτε πληρωμή.
   Μπορείς να μας το στείλεις (artofwise@yahoo.com με θέμα “άρθρο για την ιστοσελίδα”), και εάν κρίνουμε ότι ταιριάζει για την σελίδα μας, θα δημοσιευτεί.

 2. ΔΟΥΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ says:

  Οκ

 3. Θεόδωρος says:

  Το άρθρο για τον καλό Θεούλη που βρίσκεται;

 4. anto desouza says:

  anto desouza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =