Ιδιαίτερες Ώρες

Μερικές καιρικές συνθήκες, ευνοούν και ενδυναμώνουν ιδιαίτερα τις γητείες και τις τελετουργίες, ειδικά όταν και η Σελήνη είναι στην σωστή φάση για την γητεία/τελετουργία. Αυτά οι καιρικές συνθήκες είναι οι εξής:

Βροχή – Ενδυναμώνει γητείες/τελετουργίες Εξαγνισμού, Αγάπης, Ευσπλαχνίας, Φιλίας, Ομορφιάς, Απελευθέρωσης από ζήλια και φθόνο.

Καταιγίδα με Αστραπές – Ενδυναμώνει όλες τις γητείες/τελετουργίες ανεξαιρέτως, και ιδιαίτερα τις γητείες Προστασίας. Οι γητείες/τελετουργίες που έχουν δημιουργηθεί με καταιγίδα, αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικές και δυνατές.

Χιόνι – Ενδυναμώνει όλες τις γητείες/τελετουργίες ευγενικής Μαγείας, Εξαγνισμού, Σταθεροποίησης, Απελευθέρωσης από ανεπιθύμητη αγάπη.

Δυνατοί Αέρηδες – Ενδυναμώνουν γητείες/τελετουργίες Ταξιδιών, Γνώσης, Απελευθέρωσης από κακές συνήθειες. Οι γητείες/τελετουργίες που έχουν δημιουργηθεί με δυνατούς αέρηδες, αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικές και δυνατές.

Καύσωνας – Ενδυναμώνει γητείες/τελετουργίες Προστασίας, Θάρρους, Κουράγιου, Δύναμης.

Έκλειψη Ηλίου ή Σελήνης – Είναι ιδανικές για προετοιμασία γητειών, τελετών και μαγικών εργαλείων. 
Πολλοί πιστεύουν ότι με τις εκλείψεις καλό είναι να μην γίνεται καμία μαγική εργασία, άλλοι πιστεύουν ότι είναι οι ιδανικότερες ώρες για όλες τις μαγικές εργασίες.

Όλες οι ανωτέρω καιρικές συνθήκες με εξαίρεση τις εκλείψεις, προσφέρουν και ιδιαίτερη προσωπική ενδυνάμωση. Είναι επίσης ιδανικές για την δημιουργία ή την ενδυνάμωση της Ενεργειακής Ασπίδας, με την βοήθεια εξωγενών θετικών δυνάμεων.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + eleven =