Άμυνα σε Ψυχική Επίθεση

Η ψυχική επίθεση μπορεί να προέλθει είτε από άνθρωπο είτε από πνεύμα, κατά κανόνα όμως προέρχεται από άνθρωπο. Ο θύτης μπορεί να χρησιμοποιήσει σκεπτομορφές, ή να ζητήσει την υποστήριξη από δαίμονες, ή να επιτεθεί στο θύμα ταξιδεύοντας αστρικά. Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει αν δεν καταφέρει πρώτα να εισβάλλει στην αύρα του θύματος. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε αν ο θύτης έχει κάποια συναισθηματική σχέση με το θύμα, ή εάν το θύμα δίνει υπερβολική σημασία στην επίθεση ή/και στον θύτη. Όσο το θύμα επικεντρώνει την σκέψη του στον θύτη, τόσο πιο εύκολη κάνει την επίθεση.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που παρουσιάζονται σε θύμα ψυχικής επίθεσης, είναι τα εξής:
– Το πρώτο σύμπτωμα είναι συνεχής εφιάλτες που σχετίζονται με βία ή/και φοβίες του θύματος.
– Επέρχεται ο φόβος να κοιμηθεί.
– Αίσθηση σωματικής πίεσης ή/και αίσθηση βάρους στο στήθος.
– Δυσφορία, ανησυχία και φόβος. Συνήθως, άνθρωποι ευαίσθητοι και διαισθητικοί, αισθάνονται και αυτοί δυσφορία και ανησυχία όταν βρίσκονται κοντά στο θύμα.
– Συνεχής αδικαιολόγητη αίσθηση κούρασης και εύκολη εξάντληση.
– Μόνιμη σωματική δυσοσμία, ακόμα και αμέσως μετά από μπάνιο/ντους.
– Μόνιμη αίσθηση κρύου ιδρώτα, ή/και αίσθηση βλεννωδών εκκριμάτων στο σώμα.
– Εντύπωση ότι ηχούν οξύς θόρυβοι που μοιάζουν με καμπανάκια. Συχνά, συμβαίνει το θύμα να τους ακούει τόσο καθαρά και τόσο δυνατά, που να τινάζεται από την θέση του.
– Ανεξήγητα φαινόμενα μπορεί να συμβαίνουν στο χώρο όπου βρίσκεται το θύμα ή/και έχει μια μόνιμη αίσθηση ότι κάποιος τον/την παρακολουθεί. Ευαίσθητοι και διαισθητικοί άνθρωποι, δεν αποκλείεται να διαισθάνονται και αυτοί τις παρουσίες γύρω από το θύμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα πρέπει να συνυπάρξουν ΟΛΑ τα ανωτέρω συμπτώματα για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι θύμα ψυχικής επίθεσης! Μεμονωμένα συμπτώματα μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από προβλήματα υγείας μέχρι ψυχολογικά προβλήματα, και γι’ αυτό καλό θα ήταν αρχικά να γίνει μια επίσκεψη σε κάποιο γιατρό ή/και ψυχολόγο!

Όταν λοιπόν σιγουρευτούμε ότι πρόκειται για ψυχική επίθεση, μπορούμε να αμυνθούμε με τους εξής τρόπους:
– Η καλλίτερη αντίδραση σε ψυχική επίθεση, είναι η καμία!! Συχνά, ο θύτης χρειάζεται την δική σου συγκέντρωση στο θέμα για να εγκαθιδρύσει σύνδεσμο μαζί σου! Με το να μην ασχολείσαι καθόλου με το θέμα ούτε να το σκέφτεσαι, του χαλάς τα σχέδια και τον δυσκολεύεις στο να διαρρήξει την αύρα σου.
– Κάλεσε έναν ιερέα της θρησκείας σου για να καθαγιάσει το σπίτι σου και κυρίως τον χώρο όπου κοιμάσαι.
– Εάν γνωρίζεις τον θύτη, κόψε όλες σου τις σχέσεις μαζί του. Μην τον ξαναδείς, μην του ξαναμιλήσεις, μην τον ξανασκεφτείς.
– Τρώγε σωστά και ισορροπημένα και μην διαταράξεις καθόλου την διατροφή που έχεις συνηθίσει. Αν δηλαδή είχες στο πρόγραμμα να ξεκινήσεις δίαιτα, ανέβαλέ το! Υπάρχει περίπτωση λόγω κακοδιαθεσίας, να μην έχεις όρεξη να φας. Σε αυτήν την περίπτωση πίεσε τον εαυτό σου να φάει!
– Γυμνάσου χωρίς να το παρακάνεις. Φρόντιζε να περπατάς αρκετά ή να κινείς συχνά όλο σου το σώμα. Αν δεν είσαι συνηθισμένος στην εξάσκηση, τότε απλά ακολούθησε μια γυμναστική που δεν θα σε εξουθενώνει. (Μια καλή ιδέα είναι να οργανώνεις συχνά μικρές εκδρομούλες/πικ-νικ σε δάση, όπου σου δίνεται η ευκαιρία και να περπατήσεις κοντά στην φύση, και να αναζωογονηθείς, και να περάσεις καλά).
– Φρόντιζε να σε βλέπει όσο το δυνατόν συχνότερα ο ήλιος. Το φως του Ήλιου έχει θεραπευτικές ιδιότητες, σε ενδυναμώνει και σε ενεργοποιεί. Εάν είναι ανάγκη να κοιμάσαι κατά την διάρκεια της μέρας και να μένεις ξύπνιος το βράδυ (είτε λόγω δουλειάς είτε για να προστατευτείς), τότε φρόντισε να σε βλέπει το φως της Σελήνης.
– Εάν εξασκείς την Τέχνη της Μαγείας, σταμάτα να το κάνεις για λίγο καιρό και περιορίσου μόνο στις τεχνικές που «σφραγίζουν» τη αύρα και στις απαραίτητες προστατευτικές τελετουργίες του εαυτού σου και του χώρου σου. Όσο λιγότερο εξασκείς την Τέχνη -κατά την περίοδο της επίθεσης- τόσο το καλλίτερο!
– Το τρεχούμενο νερό βοηθάει στο να χάσει ο θύτης τα ίχνη σου. Ανάλογα μάλιστα από την εμπειρία του, μπορεί να σε χάσει για τα καλά! Μπορείς λοιπόν να διασχίσεις θάλασσα, ποτάμι, ρυάκι, να κάνεις μπάνιο σε καταρράχτη ή κάποια φυσική πηγή (αρκετά μεγάλη για να σε χωρέσει εννοείται), ή απλά μπορείς να κάνεις ένα τελετουργικό μπάνιο κάθαρσης μέσα στην μπανιέρα σου με αλατόνερο!
– Διασκέδασε! Η χαρά και το γέλιο εξορκίζει και ενδυναμώνει την αύρα σου! Το χαρούμενο και ευδιάθετο άτομο είναι το πιο δύσκολο θύμα!
– Εάν γνωρίζεις πώς να ταξιδέψεις αστρικά, τότε κάντο για να κόψεις τον σύνδεσμο που έχει εγκαταστήσει ο θύτης με την αύρα σου. Θα χρειαστείς όμως οπωσδήποτε την βοήθεια τουλάχιστον άλλων 2 ανθρώπων που γνωρίζουν από ψυχικές επιθέσεις, για να προστατέψουν το σώμα σου και να σε ενδυναμώνουν με την δική τους ενέργεια. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν είσαι αρκετά έμπειρος με τα αστρικά ταξίδια και αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ξέρεις τι θα κάνεις ανά πάσα περίπτωση, καλλίτερα να μην το δοκιμάσεις!! Το αστρικό ταξίδι για έναν τέτοιο σκοπό, μπορεί εύκολα να αποδειχθεί μάχη με τον θύτη στο αστρικό πεδίο, κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο το οποίο μπορεί να αποβεί και μοιραίο!!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − four =